WIJ DOEN ALLES.

Ons team van medewerkers en freelancers is eindeloos. Daarom kunnen wij als creatief bureau zowat ALLES aan. Reclame werkt wanneer de cirkel rond is. 

Brainstorm

Alles begint met een idee. Wij zitten samen met u en werken een strategie uit. Wij merken op maat en kiezen de mediakanalen die uw bedrijf het meest opleveren.

Ontwerp

Het oog wil ook wat. De look & feel van uw zaak of campagne moet visueel on point zijn.

Webdesign & SEO

Uw digitaal visitekaartje en online aanwezigheid zijn van groot belang om nieuwe, onbekende klanten aan te trekken. Een professionele site is leuk, maar wordt ze gezien?

Fotografie

Kontent heeft verschillende fotografen ter beschikking. Ieder met zijn of haar eigen stijl. Of het nu gaat om portretfoto's, natuur- of foodfotografie. Wij zoeken de visuals die uw branding of campagne cachet geven.

Video

Bewegend beeld heeft zoveel meer power. Kontent denkt uit, regisseert, monteert en werkt af met graphics & after effects. Een bedrijfsfilm, commercial of sociale media video. Of ziet u het grootser en gaat u voor een drone?

Autobelettering

Een heuse karavaan aan auto's zijn reeds onder handen genomen door onze beletteraar. Autoreclame is heel accuraat en levert zeker en vast op. Wij voorzien carwrapping van alle modellen.

Branding

Uw identiteit en huisstijl geven de waarden en normen van uw bedrijf weer. Met de stijlgids in de hand zetten we uw merk neer in de markt.

Drukwerk

Kontent verzorgt allerhande print- en drukwerk. Van klein tot groot, met een immens gamma aan texturen en mogelijkheden.

Sociale Media

Of u het nu wilt of niet: elke onderneming moet op de sociale trein springen en met de juiste frequentie interactie uitlokken bij de klant.

Copywriting

Een beeld is niets zonder woord, en vice versa. Creatieve copy, SEO webteksten en stijlvolle storyboards: we schrijven het graag uit voor u.

Groot formaat belettering

Ook interieur en exterieur worden door ons onder handen genomen. Op maat gemaakt behang, bestickering en het plaatsen van 3D objecten zoals uw logo of een lichtbak. Stijlvol opvallen is de boodschap.

Blijf KONTENT.

Wij geven graag tips & tricks, doen soms eens stout met een promo of actie en zijn druk in de weer met een online magazine. Blijf op de hoogte, blijf KONTENT

KONTENT GENT

Grote Baan 241
9920 Lievegem

KONTENT KNOKKE

Op afspraak.